Yvonne Coldeweijer komt met verrassende update over André Hazes en Monique Westenberg
COS
Yvonne Coldeweijer komt met verrassende update over André Hazes en Monique Westenberg
Foto: Instagram @andrehazes

André Hazes en Monique Westenberg deden de relatiegeruchten onlangs weer even oplaaien. Dat gebeurde na hun gezamenlijk tripje naar de Verenigde Staten.

Yvonne Coldeweijer heeft nu een verrassende update over André Hazes en Monique Westenberg. "Van alle kanten krijg ik te horen dat het tussen André en Monique toch echt bij een vakantieliefde is gebleven", schrijft de roddelkoningin op Instagram Stories.

In Nederland lijkt de liefde tussen de twee weer bekoeld. "Het begon met de foto's in de Privé die uitlekten, waar Dré achterdochtig over was. Hij dacht dat Monique hierachter zat en nam afstand. Sindsdien is het eigenlijk niet echt meer goed gekomen", zegt Yvonne.

André wordt steeds minder bij Monique thuis gespot en er blijven slapen doet hij helemaal niet meer. Monique zou wel nog te zien zijn in de documentaire waar momenteel nog aan gewerkt wordt en daarin zou er wel gesproken worden over een relatie.

"Maar de inhoud van de docu schijnt continu te veranderen. Ik denk persoonlijk dat ze de docu nu zo knippen dat ze de relatie in het midden houden. André heeft op dit moment even geen interesse meer in een liefdesrelatie met Monique", besluit Yvonne Coldeweijer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.