Yvonne Coldeweijer drukt Monique Westenberg met de neus op de feiten: "Steek die maar in de fik, meid"
COS
Yvonne Coldeweijer drukt Monique Westenberg met de neus op de feiten: "Steek die maar in de fik, meid"
Foto: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg heeft sinds een tijdje weer een relatie met André Hazes. In 2014 kregen ze een relatie, twee jaar later verwelkomden ze een zoontje: Dré.

In Talkies staat Monique Westenberg deze week stil bij haar favorieten, waaronder de paarse outfit die ze droeg toen André Hazes haar op 12 december 2020 ten huwelijk vroeg.

"Deze dag is - nog steeds - een van de mooiste momenten uit mijn leven. Ik vond het een waanzinnig mooi, liefdevol en gemeend aanzoek. Ongeacht wat er daarna is gebeurd. Ik zal deze set nooit wegdoen, ik vind hem prachtig", zegt Monique erover.

Yvonne Coldeweijer lacht zich intussen stuk. "Gemeend. Lag al weken stiekem met Sarah van Soelen te krikken en trok zes weken later bij haar in. Steek die jurk maar in de fik, meid", klinkt het.

"Ik hoor net van een spion dat André junior met Valentijn destijds een bos rozen heeft gestuurd naar Sarah en Monique daar later de rekening van vond", vervolgt Yvonne.

"Ook hadden ze een paar weken na het gemeende aanzoek een mega ruzie, waarna Monique de trouwring in de tuin heeft gegooid. André heeft toen een metaaldetector moeten huren om de ring in de tuin op te sporen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.