Yolanthe Cabau lokt prachtige reactie uit bij zoontje Xess Xava na een maand zonder elkaar
COS

Vier weken lang zat Yolanthe Cabau in Egypte voor opnames van haar volgende project. Ze moest daardoor wel haar zoontje Xess Xava missen.

Op Instagram Stories vertelt Yolanthe Cabau wat een "ongelofelijke mooie, bijzondere, spannende, emotionele en intense reis" ze achter de rug heeft en hoe trots ze is op het team. 

Maar Yolanthe kan niet snel genoeg het vliegtuig op springen. "Xess Xava, mama komt eraan!", schrijft ze vanuit het vliegtuig op Instagram Stories. Bij aankomst in de garage treft Yolanthe al een mooie tekening aan van haar zoontje.

En ook het huis is helemaal klaargemaakt voor Yolanthes thuiskomst. "Kijk wat mijn kleine jongen voor mij gedaan heeft. Samen met mijn moeder heeft hij het huis gedecoreerd om me speciaal en geliefd te doen voelen."

"Geen woorden kunnen ooit beschrijven hoeveel ik van deze kleine jongen hou. Hij is mijn hart, mijn leven, mijn alles. Dit was de eerste keer dat ik van hem weg was en het was niet makkelijk. Ik kan niet wachten om hem nu van school af te halen."

Dat zijn mama aan zijn school zou staan, had Xess helemaal niet zien aankomen. Zijn gezicht spreekt boekdelen. Hij kan het echt niet geloven en vliegt Yolanthe meteen in de armen. Wat een prachtige reactie!

Meer nieuws

Meer nieuws

.