Yolanthe Cabau enorm verrast door telefoontje dat ze in Los Angeles krijgt
COS
Yolanthe Cabau enorm verrast door telefoontje dat ze in Los Angeles krijgt
Foto: Instagram @yolanthecabau

Yolanthe Cabau reist de hele wereld rond als actrice en presentatrice. Ze woont met zoontje Xess Xava afwisselend in Los Angeles, Amsterdam en Ibiza.

Yolanthe Cabau zien we nog steeds in verschillende Nederlandse films, maar ook de internationale markt is ze aan het bestormen. Aan het einde van het jaar komt de Amerikaanse thriller 'Egyptian Affair' uit. Daarin speelt Yolanthe de rol van Safiya, een vrouw die haar gekidnapte kind probeert terug te krijgen.

Haar tegenspeler Massi Furlan, bekend van 'Jumanji', deelde tijdens de draaiperiode een van de scènes met Yolanthe op Instagram. "Dat werd opgepikt door een Amerikaanse producer, die mijn management in LA heeft benaderd: of ik auditie wilde komen doen voor een andere nieuwe film 'Vacation Nightmare'", zegt Yolanthe in haar Grazia-column.

Na drie auditierondes kreeg Yolanthe de rol van advocate Hanna. "Hoe gaaf! De film draait om drie vriendinnen die samen op vakantie gaan. Een van hen wordt aangevallen door een stalker. De politie doet niks, dus nemen ze het heft in eigen hand. We zijn nu volop aan het draaien in Los Angeles."

Meer nieuws

Meer nieuws

.