Yolanthe Cabau deelt hartverscheurende beelden van zoontje Xess Xava na zwaar verlies
COS
Yolanthe Cabau deelt hartverscheurende beelden van zoontje Xess Xava na zwaar verlies
Foto: Instagram @yolanthecabau

Yolanthe Cabau en haar zoontje Xess Xava verwerken een zwaar verlies. Sylvia Sneijder, de moeder van Wesley Sneijder, overleed vorige week na een strijd tegen kanker.

"Rust in vrede. Ik hou voor altijd van ja, mama", schreef Wesley Sneijder vorige week op Instagram bij een foto van zijn moeder. Ex-vrouw Yolanthe Cabau was er snel bij om ook haar verdriet van zich af te schrijven.

Yolanthe deelde een aangrijpend bericht voor haar ex-schoonmoeder, die haar meteen als haar eigen dochter zag. Ze verliest een vrouw die haar erg dierbaar was, zoontje Xess Xava verliest z'n grootmoeder. "We zijn ontroostbaar", schreef Yolanthe op Instagram.

Op Instagram Stories deelt Yolanthe nu ontroerende en tegelijkertijd hartverscheurende beelden van haar zoontje met een ingekaderde foto van zijn lieve oma. "Hartbrekend moment... We gingen deze foto af laten drukken van Oma Syllie", vertelt Yolanthe.

"Terwijl ik dingen stond af te ronden met de meneer van de winkel zag ik Xess dit doen." We zien Xess met de foto van Sylvia op z'n schoot, hij bekijkt haar en raakt de foto voorzichtig aan. Vervolgens neemt hij de foto in de armen. Veel sterkte!

Xess XavaXess Xava
Instagram @yolanthecabau

Meer nieuws

Meer nieuws

.