Yolanthe Cabau belandt met zoontje Xess Xava in het ziekenhuis
COS
Yolanthe Cabau belandt met zoontje Xess Xava in het ziekenhuis
Foto: Instagram @yolanthecabau

Yolanthe Cabau woont al enkele jaren met haar zoontje Xess Xava in de Verenigde Staten. Daar liep het deze week helemaal mis voor het 7-jarige ventje.

Yolanthe Cabau belandde woensdag met haar zoontje Xess Xava in het ziekenhuis. "Mijn lieve jongen had een klein ongeluk tijdens zijn voetbalmatch", vertelt Yolanthe op Instagram Stories.

"Hij kon niet slapen door de hevige pijn, maar hij bleef maar zeggen dat hij in orde was omdat hij mij niet ongerust wilde maken. Ik besloot om hem toch naar het ziekenhuis te brengen voor een controle."

Met een lach op zijn gezicht doet het dappere jongetje alles wat de dokter van hem vraagt. Hij vertelt hoe hij getackeld werd op het voetbalveld en op z'n schouder viel.

De dokter denkt eerst dat het geen breuk is. De X-ray bewijst echter het tegendeel. "Kan je het geloven? Arm ding... Het eerste wat in hem opkwam: 'Kan ik nog steeds voetballen?'"

Dat zal even niet lukken. Ook jiujitsu zal hij zes weken niet mogen beoefenen. "Ik zou m'n nieuwe band krijgen", zegt Xess, nog steeds met een lach op zijn gezicht. Die verdwijnt wel wanneer hij al z'n kameraadjes op het voetbalveld ziet spelen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.