Wesley Sneijder heeft opvallende boodschap voor Yolanthe Cabau: "Zou het mooiste zijn wat er is"
COS
Wesley Sneijder heeft opvallende boodschap voor Yolanthe Cabau: "Zou het mooiste zijn wat er is"
Foto: Instagram @wesleysneijder

Vier jaar geleden kwam er een einde aan de relatie van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder. Drank en vrouwen waren de reden van de breuk.

Wesley Sneijder heeft nog steeds spijt van wat er gebeurd is. Daten zegt hem sinds de breuk met Yolanthe Cabau eigenlijk niks. Of hij stiekem nog steeds hoopt dat het goedkomt? "Dat is misschien de reden waarom ik me niet openstel", geeft Wesley toe in 'Open Kaart' met Robbert Rodenburg.

"Tuurlijk denk ik daarover na. Het zou geweldig zijn. Ook niet dat ik dat probeer te forceren, maar ik denk wel dat dat de hoofdreden is waarom ik nu denk: ik heb geen zin om te daten of om me te binden aan iemand. Omdat er misschien toch nog het gevoel is van: wie weet komt het nog wel goed."

"Het zou het mooiste zijn wat er is", zegt Wesley. "Als ik kijk hoe het contact is, dat is gewoon fantastisch. Maar niks in de zin van dat we toekomstplannen hebben. Misschien kan dat eruit ontstaan, misschien ook niet. Het is niet zo dat het aan me vreet van: je moet iets gaan forceren."

Wesley geeft wel toe dat hij het pijnlijk zou vinden als Yolanthe een nieuwe partner zou hebben. "Je bent zo lang met elkaar geweest, je hebt lief en leed met elkaar gedeeld. Het stukje houden van is er nog steeds, dat gaat niet zomaar weg. Het zou wel pijnlijk zijn, maar het zou kunnen gebeuren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.