Vrouw die Marco Borsato aanklaagt laat plots van zich horen: “Of ik in de war was?”
PMN
Vrouw die Marco Borsato aanklaagt laat plots van zich horen: “Of ik in de war was?”
Foto: Play4

Marco Borsato wordt door een vrouw aangeklaagd voor seksueel grensoverschrijdend gedrag. De vrouw beweert tussen 2014 en 2019, toen ze nog niet volwassen was, te zijn aangerand door de zanger.

Het gerechterlijk onderzoek is nog steeds niet afgelopen. Op Radio 2 had presentator Ruud de Wild wel een opmerkelijke bedenking.

“Stel dat die vrouw zich vergist heeft? Dat ze toch niet helemaal heeft gezien wat er gebeurd is of is het gewoon niet waar. Zit ze maar wat te lullen omdat ze boos of in de war was.”

De vrouw reageert nu bij RTL Boulevard op die uitspraken. "De drempel om aangifte te doen is ontzettend hoog”, citeert Shownieuws haar. 

“En Ruud maakt met zijn uitspraken op de radio die drempel weer een beetje hoger. (...) Als het niet waar zou zijn, zou dat inderdaad een groot onrecht zijn. Maar ik weet dat het wel waar is."

De vrouw eist geen schadevergoeding van Marco. "Er is geen sprake van wraak. Omstandigheden doen er niet toe. Er zijn dingen gebeurd die volgens onze wet niet mogen en daar moet een rechter uitspraak over doen.” 

“Het is voor beide partijen en hun dierbaren heel vervelend dat het allemaal zo lang moet duren. Maar het is ook goed dat er zo zorgvuldig onderzoek gedaan wordt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.