Vriendin Luca Borsato klapt uit de biecht: "Dit zal Marco Borsato niet leuk vinden"
COS

Er is onlangs commotie ontstaan bij de familie Borsato. Er lekten verschillende geruchten over Marco en Leontine Borsato uit via een vriendin van Daisy Piras, de vriendin van Luca Borsato.

Daisy Piras was er niet mee gediend dat haar 'vriendin' bepaalde dingen over de Borsato's had gelekt naar RoddelPraat. Zo zouden de Borsato's één keer per maand bij elkaar komen met de advocaten en zou Leontine aan de drank en drugs zitten.

In de aflevering van woensdag lieten Jan Roos en Dennis Schouten een stukje uit het telefoongesprek van Daisy en de 'vriendin' horen. Daarnaast belden ze Daisy ook op in de show. Het gerucht dat Leontine aan de cocaïne zit, haalt Daisy meteen neer: "Nee, tuurlijk niet, jongen."

Verder laat Daisy nog weten dat Luca Borsato nog steeds "dezelfde leuke jongen" is en dat de Borsato's "heel lieve mensen" zijn. Jan en Dennis kunnen zelf niet geloven dat Daisy hen te woord heeft gestaan. "Wat ik niet snap: waarom dit meisje dit doet", zegt Jan.

"Zal Marco hier blij mee zijn?", vraagt Dennis zich af. "Dat denk ik niet. En Luca ook niet. We hebben wel een hoogtepunt in de Nederlandse journalistiek bereikt. We hebben namelijk iemand van de familie Borsato aan het praten gekregen en het was niet heel heftig allemaal, maar we hadden het wel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.