'Vader Monique Westenberg verklapt nieuwe verzoening tussen dochter en André Hazes'
COS
'Vader Monique Westenberg verklapt nieuwe verzoening tussen dochter en André Hazes'
Foto: Instagram @moniquenoell

André Hazes kocht recent een nieuwe woning. Het teken dat hij het vrijgezellenleven omarmd? Als we de geruchten mogen geloven niet.

André Hazes was lange tijd vrijgezel, maar afgelopen zomer leerde hij Sarah Salah kennen. Die relatie is kort na een vermeend huwelijksaanzoek op de klippen gelopen.

Volgens Yvonne Coldeweijer zou Monique Westenberg aan de basis van de breuk liggen. André en Monique zouden besloten hebben hun relatie namelijk een nieuwe kans te geven.

André en Monique houden de lippen stijf op elkaar, maar Moniques vader Matthieu lijkt de relatie nu min of meer toch te bevestigen. Hij heeft namelijk een foto van André en zijn zoontje op Instagram geplaatst.

"Zoooo liefdevol", schrijft Moniques vader bij het kiekje van enkele jaren geleden op het strand. De laatste keer dat Matthieu een foto van André deelde, was twee maanden na de verloving van André en Monique.

Ook op de dag van de verloving deelde hij een foto van het koppel. "Zoooo mooi vanochtend kwam André de hand vragen van mijn dochter.... geweldig moment", schreef hij destijds.

https://www.instagram.com/p/ClH9YHOqqUG/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.