Simon Keizer en Nick Schilder trekken de stekker eruit: "Dan stopt het muzikale avontuur dat 'Nick & Simon' heet"
COS
Simon Keizer en Nick Schilder trekken de stekker eruit: "Dan stopt het muzikale avontuur dat 'Nick & Simon' heet"
Foto: Instagram @nickschilder/@simonkeizer

Nick Schilder en Simon Keizer trekken de stekker uit hun muzikale project 'Nick & Simon'. Nick en Simon vormden zestien jaar een muzikaal duo.

"Op 10 april 2023 stopt het muzikale avontuur dat 'Nick & Simon' heet", laat Simon Keizer weten via Instagram. "Een prachtige, avontuurlijke weg die wij zestien jaar geleden zijn ingeslagen. Een weg die ons schitterende ervaringen heeft bezorgd en ons op veel mooie plekken heeft gebracht."

"We bezegelen deze reis met een afscheidsconcert in AHOY ROTTERDAM!", klinkt het. "Ondanks dat onze muzikale samenwerking stopt blijven wij samen gewoon tv-programma’s maken! Maar is er straks wel meer tijd voor persoonlijke creativiteit en solo-ambities."
 
"Allereerst willen wij natuurlijk IEDEREEN bedanken voor alle support; de fans, maar ook de mensen voor en achter de schermen. Maar… we hoeven nu nog geen afscheid te nemen. De komende maanden zijn wij voorlopig nog samen door het hele land te vinden."

De theatertour 'Nick, Simon & Garfunkel' herneemt vanaf 11 september. Daarna volgen een clubtour en het afscheidsconcert. Op maandag 29 augustus zullen Nick en Simon bij Jinek eenmalig hun verhaal doen.

https://www.instagram.com/p/ChtkAhpqNFf/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.