Showbizzkenner doet schokkende onthulling na breuk Montana Meiland en Dirk
COS
Showbizzkenner doet schokkende onthulling na breuk Montana Meiland en Dirk
Foto: Instagram @montanameiland

Montana Meiland had deze week droevig nieuws te delen. Na een relatie van acht jaar hebben Montana en Dirk Hoogstraten besloten uit elkaar te gaan.

"We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief, maar gaan ieder onze eigen weg", klonk het bij Montana Meiland op Instagram. Dirk hield in zijn bericht de deur wat meer op een kier.

Opvallend is dat er op de kerstborrel van Montana's winkel nog geen vuiltje aan de lucht leek. Dat zegt Aran Bade van RTL Boulevard. "Het ging er daar toch een beetje over dat volgend jaar, 2023, het huwelijksjaar van Montana en Dirk ging worden. Nou, dat loopt toch heel anders."

Op het huwelijksfeest van Maxime ving Montana het bruidsboeket. Alles leek er ook op dat er plannen waren voor een aanzoek. "Maar als je die twee reacties naast elkaar zet, dan voel ik wel dat Montana echt een punt zet. Bij Dirk voel ik nog een beetje: misschien kunnen we eraan werken."

"Ik denk dat hun bekendheid hen parten heeft gespeeld", meent Aran. "Bij Maxime is dat anders geweest. Zij heeft Leroy leren kennen tijdens dat ze al bekend waren. Maar Montana en Dirk hadden al een relatie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.