Schokkende ontdekking over veelbesproken brief van André Hazes: 'Zij heeft 'm geschreven'
COS
Schokkende ontdekking over veelbesproken brief van André Hazes: 'Zij heeft 'm geschreven'
Foto: Instagram @rachelhazes

Yvonne Coldeweijer kwam donderdagavond met een straffe bewering. André Hazes zou het contact met Rachel Hazes verbroken hebben. Dat zou hij gedaan hebben nadat zijn moeder de brief waarmee hij het met Sarah van Soelen uitmaakte naar Yvonne stuurde.

Rachel Hazes was snel om een statement te maken via Instagram. "Echt een heel zware beschuldiging, terwijl alles wat zij te melden heeft over mij totaal niet klopt. Wat zou de reden zijn om een brief naar haar te sturen over privézaken van mijn zoon", klonk het.

Rachel ontkent dus dat zij de brief gestuurd heeft, maar juicekanaal 'Reality FBI' is wel van één ding overtuigd: "Als Rachel de brief niet op de post heeft gedaan, moet ze hem op z'n minst geschreven hebben." Het woordgebruik in de brief komt immers overeen met een brief naar André sr. die ze vorig jaar deelde.

Rachel kan alvast rekenen op de steun van Andrés exen. Sarah van Soelen likete het bericht en Andrés recentste ex Sarah Salah liet hartjes achter. Ook Bridget Maasland likete het bericht, maar verwijderde haar 'like' al snel. Verrassend: André Hazes liet nog niet van zich horen; geen like of reactie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.