'Schokkende berichten over familie Borsato gelekt': Daisy, vriendin van Luca Borsato, reageert
COS
'Schokkende berichten over familie Borsato gelekt': Daisy, vriendin van Luca Borsato, reageert
Foto: Instagram @luca_borsato

Roddelpraat bracht deze week enkele schokkende verhalen over de familie Borsato naar buiten. Die zouden indirect van Luca Borsato en vriendin Daisy Piras komen.

Zo zou Daisy Piras naar vriendinnen gestuurd hebben dat maandag nieuws van een nieuwe aangifte tegen Marco Borsato naar buiten zou komen. Een van die 'vriendinnen' zou vervolgens het gesprek gelekt hebben naar Roddelpraat.

De 'vriendin' van Daisy vertelde ook dat Luca Borsato, nadat hij een fles wijn op had, vertelde dat zijn moeder Leontine Borsato nu iedere dag aan de drugs en aan de drank zit. Op Instagram Stories reageert Daisy verontwaardigd op de volgens haar "complete onzin". 

"Of Roddelpraat het verzonnen heeft of mijn ene vriendin, geen idee, beide partijen weten in ieder geval dat het verzonnen leugens zijn en ik verwacht dan ook dat de heren van Roddelpraat wel zo schappelijk zullen zijn om dat te rectificeren."

"Dat mensen überhaupt dachten dat Luca en ik zulke lelijke dingen zouden zeggen vind ik uiterst droevig maar dat mijn 'vriendinnen' de aandacht van Dennis Schouten belangrijker vinden dan zo'n hechte vriendschap des te droeviger", aldus Daisy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.