Sarah van Soelen verwijst met cryptische foto naar relatie met André Hazes
COS
Sarah van Soelen verwijst met cryptische foto naar relatie met André Hazes
Foto: Instagram @sarahvansoelen

Een jaar geleden vond André Hazes na zijn breuk met Monique Westenberg de liefde bij Sarah van Soelen. Ook die relatie kwam al tot een einde.

Voor Sarah van Soelen en André Hazes ging het snel. Amper een paar maanden na de start van hun relatie tekenden ze al het contract van hun eerste woning samen. Daar zal Sarah binnenkort alleen gaan wonen.

In september trok André zich met een 'emotionele burn-out' terug uit de spotlights. Een paar weken later kwam aan het licht dat hij zijn relatie met Sarah had verbroken.

Sarah leek die breuk eerst nog als relatiepauze te zien, maar kwam na een tijdje toch tot het besef dat het voorbij is. Over André werd er langs haar kant nog met geen slecht woord gerept. Meer nog: ze wenst hem het allerbeste toe.

Sarah deelt op Instagram Stories nu een opvallende foto. Daarop zien we Elvis en Priscilla Presley. Met een foto van datzelfde koppel kondigden André en Sarah een jaar geleden ook voorzichtig hun relatie aan. "Soulmates", stond er toen bij identieke foto's op hun profielen te lezen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.