Sarah van Soelen houdt het niet langer voor zich en doet schokkende onthulling over André Hazes en Monique Westenberg
COS
Sarah van Soelen houdt het niet langer voor zich en doet schokkende onthulling over André Hazes en Monique Westenberg
Foto: Instagram @sarahvansoelen

Sarah van Soelen kennen we als de ex-vriendin van André Hazes. Ze hadden zes maanden een relatie, nadat André zijn verloving met Monique Westenberg verbrak.

André Hazes en Sarah van Soelen hadden pas samen een woning gekocht, toen André een einde aan de relatie maakte. Dat deed de zanger met de veelbesproken brief die Yvonne Coldeweijer vorig jaar in handen kreeg. Intussen is André weer samen met zijn ex-verloofde en moeder van zijn zoontje Monique Westenberg.

Sarah liep Monique onlangs voor het eerst sinds de breuk met André tegen het lijf op de luchthaven van Rotterdam. "Ze lachte en zwaaide zelfs", zegt Sarah over Monique in Story. "Alsof er niets aan de hand was. Het is alleen maar schone schijn", beweert Sarah. Zij gelooft niets van de verzoening tussen André en Monique.

Hij kan mij en de rest van Nederland niet wijsmaken dat hij weer happy is met Monique.

"Als ik André op foto's en filmpjes zie, denk ik: wie is dit? Dit ben jij niet! Hij houdt iets op voor de buitenwereld", beweert Sarah. Als ze naar André kijkt, ziet ze naar eigen zeggen leegte, iemand die niet gelukkig is. "Hij kan mij en de rest van Nederland niet wijsmaken dat hij weer happy is met Monique."

Sarah beweert bovendien dat de zanger van Monique alle ruimte krijgt. "Hij mag van Monique met iedere vrouw naar bed. Dat was eerder ook al zo. Dat was het eerste dat Monique tegen hem zei toen André haar vertelde dat ie een relatie met mij had. Letterlijk zei ze: 'Je mag alles doen wat je wilt, als je mij maar niet verlaat.'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.