Sarah van Soelen heeft opmerkelijke boodschap voor André Hazes na nieuws over comeback
COS
Sarah van Soelen heeft opmerkelijke boodschap voor André Hazes na nieuws over comeback
Foto: Instagram @sarahvansoelen

André Hazes verraste deze week door zijn mediastilte te doorbreken. André kondigde zijn documentaire 'Crossroads' en zijn muzikale comeback bij 'Holland Zingt Hazes' aan.

Het bericht van André Hazes lokte veel reacties uit. Onder meer Rachel Hazes en ex Monique Westenberg lieten een reactie achter. Van Sarah van Soelen kwam er geen reactie op sociale media. Ze reageert wel bij RTL Boulevard op de comeback van haar ex.

"Ik hoop dat het goed met hem gaat en dat hij zichzelf herpakt heeft", zegt ze. Sarah was zelf getuige van Andrés donkere periode. "Dat vond ik heel erg om te zien. Daardoor hebben we alles op alles gezet en hem laten helpen."

"Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd, weet wat hij leuk vindt, goede mensen om zich heen heeft en van zich af heeft leren bijten en met beide benen op de grond staat, want hij kan dit aan. Hij is de liefste die ik ken."

Sarah en André hebben momenteel geen contact. Dat vindt ze jammer. "Want ik ben ook mijn maatje kwijt. Ik weet dat hij een hart van goud heeft en mijn deur staat altijd voor hem open", besluit Sarah van Soelen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.