Sarah van Soelen heeft niet mis te verstane boodschap na heisa over docureeks André Hazes
LHX
Sarah van Soelen heeft niet mis te verstane boodschap na heisa over docureeks André Hazes
Foto: Instagram @sarahvansoelen

In de gloednieuwe docureeks over André Hazes kwam onder meer zijn ex Monique Westenberg uitgebreid aan het woord. Sarah van Soelen was er echter niet in te zien.

Het is een heel proces geweest voor Sarah van Soelen om ervoor te zorgen dat ze uit de docureeks geknipt werd. Ze wilde niet graag aan haar relatie met André Hazes herinnerd worden, en daarom onderhandelde ze met de makers, mét succes.

Nu de reeks is uitgekomen op Videoland laat ze weten aan Shownieuws dat ze er niet meer op wil reageren. "Het is voor mij ondertussen een jaar geleden en ik wil het afsluiten en achter mij laten", klinkt het.

Het mag duidelijk zijn: voor haar is de periode met André voorgoed verleden tijd. In tegenstelling tot de zanger, die in de vijf afleveringen uitgebreid terugblikt op de voorbije periode, wil ze niet meer achterom kijken.

Dat blijkt ook nog maar eens uit een niet mis te verstane post op Instagram. Daar zien we een foto van haar achterkant, met het bijschrijft "Kijk niet achterom, je zal missen wat er voor je is".

https://www.instagram.com/p/Cj7R0E0jY9e/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.