Sarah van Soelen haalt vlijmscherp uit naar Yvonne Coldeweijer: "Jij in en in slecht mens"
COS
Sarah van Soelen haalt vlijmscherp uit naar Yvonne Coldeweijer: "Jij in en in slecht mens"
Foto: Instagram @sarahvansoelen

Sarah van Soelen mocht zich zo'n halfjaar de vriendin van André Hazes noemen. Ze kreeg er door de relatie duizenden volgers bij, maar kwam ook in het vizier van Yvonne Coldeweijer.

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer beweert deze week dat Sarah van Soelen een affaire heeft met voormalig autocoureur Robert Doornbos. Niets van aan, roept Sarah. Ze haalt op Instagram Stories vlijmscherp uit naar Yvonne.

"Zielige Yvonne, jij moet nou eens ophouden met de grootste onzin te posten en om mensen en ook gezinnen kapot te maken! Ik heb geen affaire met Robert", klinkt het. Sarah legt uit dat Robert een kennis is van haar vader.

"Yvonne, jij in en in slecht mens, moet stoppen om maar dingen uit z'n verband te rukken om maar een beetje poen op je bank te krijgen! Deze mensen gaan bijna trouwen, laat ze met rust en laat ze gelukkig zijn! En mij ook!"

"Ik ben er echt klaar mee om me elke keer te moeten verdedigen voor zo'n naar mens als jij", zegt Sarah. "Ik laat me niet zomaar een of andere homewrecker noemen. De enige die dat is, is zij zelf."

"Nou, Yvonne, het houdt niet op hè... Wat probeer je hier nu mee te bereiken?", vraagt Sarah zich af. 'Meissie meissie, dat jij ook een studie psychologie bent gestart... Je hebt geen idee wat je mensen aandoet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.