Sarah van Soelen haalt uit naar Yvonne Coldeweijer: "Je probeert mij kapot te maken!"
COS
Sarah van Soelen haalt uit naar Yvonne Coldeweijer: "Je probeert mij kapot te maken!"
Foto: Instagram @sarahvansoelen

Sarah van Soelen zag haar relatie met André Hazes enkele maanden geleden tot een einde komen. Deze week bevestigde ze aan FawryNotSawry dat ze André geblokkeerd heeft op Instagram.

Op Instagram Stories vertelde Yvonne Coldeweijer donderdag dat Sarah van Soelen al die tijd nog hoop had dat het goed zou komen tussen haar en André Hazes. Ze zou ook aan vriendinnen verteld hebben dat ze dit jaar "nog zwanger zou worden" van André.

Yvonne deelde het afgelopen jaar vaak 'juice' over Sarah, maar nu is Yvonne volgens Sarah te ver gegaan. "Ik ga al maanden lang verder met mijn leven en dit is het laatste waar ik mij druk om maak. En ook het laatste wat ik hierover zal zeggen", reageert Sarah op Instagram Stories.

"Hoe ziek ben je dat je dit soort dingen post, Yvonne", klinkt het. Net als Koen Kardashian eerder vandaag roept ook Sarah op Yvonnes account te rapporteren. "Want wat zij bij mij al meer als een jaar doet is geen 'juice' verspreiden, maar mij proberen kapot te maken. En ook veel andere mensen."

"En dit is voor mij nu de druppel", vervolgt Sarah. Ze zegt ook al jarenlang stress te hebben omdat ze misschien zelf geen moeder kan worden. "Ik word heel blij en gelukkig van kinderen. Ook al heb ik ze zelf nog niet. Nogmaals dit gaat voor mij te ver, Yvonne. Jij weet niet wat je bij mensen aanricht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.