'Sarah van Soelen dreigt met kort geding tegen André Hazes'
COS

André Hazes kwam de afgelopen maanden weinig in de schijnwerpers. Achter de schermen was er echter veel aan het gebeuren.

André Hazes heeft het afgelopen jaar zijn handen vol gehad met het inblikken van zijn documentaire. Die verkocht hij onlangs aan Videoland voor een slordige 250.000 euro.

Wie ook een grote rol zou gaan spelen in die documentaire is Sarah van Soelen. Als het van haar afhangt, zal dat echter niet zo zijn. Een week geleden maakte Sarah bekend uit de documentaire te willen worden gehaald. 

Sarah heeft vorige week met de productiemaatschappij gebeld. Vandaag zou ze een telefoontje mogen verwachten. "Zo niet, dan komt er wat anders", zou ze volgens Patty Brard gezegd hebben. Die "anders" zou weleens een kort geding kunnen zijn volgens Patty.

"Er is ook nooit meer een bedankje of wat dan ook richting die vader (Rudolf van Soelen ving André Hazes na de breuk met Monique op, red.) gekomen. Ze willen dus gewoon niet meer in die Videoland-documentaire voorkomen", citeert Mediacourant Patty bij Shownieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.