Sarah van Soelen doet opvallende uitspraak: "Sneer naar Monique Westenberg"
COS
Sarah van Soelen doet opvallende uitspraak: "Sneer naar Monique Westenberg"
Foto: Instagram @sarahvansoelen

André Hazes was afgelopen weekend aanwezig tijdens 'Holland zingt Hazes'. Hij stond zelf niet op het podium, maar stak alle artiesten vanuit het publiek een hart onder de riem.

André Hazes kwam met goede vriend Wesley Sneijder naar Ziggo Dome. Niet aanwezig: Sarah van Soelen. Haar relatie met André liep in het najaar spaak.

Sarah liet wel van zich horen, want op Instagram Stories beantwoordde ze weer een aantal vragen van fans. "Naar mijn idee komt nu pas echt 'Sarah' in de media na de podcast en niet 'de ex van'. Zie je dat zelf ook zo?"

"Dat vind ik ook. Ik ben blij dat ik eindelijk een beetje van alles los kom. Het is namelijk al een geruime tijd over. We zijn onze eigen weg gegaan. Ik wil gewoon verder als Sarah en niet als 'ex van'. Sommige mensen maker er nog veel gebruik van. Ik liever niet", besluit ze.

Yvonne Coldeweijer heeft een opvallende mening over Sarahs bericht. "De rancuneuze Sarah voelde dit weekend extra veel pijn, omdat ze graag aan Dré zijn zijde had gestaan om de shine te pakken. Nobody cares anymore, dus er moest weer over gepost worden. Inclusief sneer naar Monique Westenberg", aldus Yvonne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.