Sarah van Soelen choqueert met uitspraak over ex André Hazes
COS
Sarah van Soelen choqueert met uitspraak over ex André Hazes
Foto: Instagram @andrehazes

André Hazes had enkele maanden een relatie met Sarah van Soelen. Toen André zich een jaar geleden liet opnemen, maakte hij een einde aan hun relatie.

Sarah van Soelen zou ook in de 'Crossroads'-documentaire zitten, maar op vraag van de familie Van Soelen werden alle beelden geschrapt. Dat Sarah nu zelfs niet eens genoemd wordt in de docu, frustreert Sarah enorm. 

Sarah is naar eigen zeggen diegene die ervoor zorgde dat André Hazes zich liet opnemen in de kliniek. "Eerst voor een week en daarna voor een maand. Maar niet één keer wordt in de documentaire gezegd: 'Dank je wel, Saar!'", citeert HLN Sarah in Story.

"Hij heeft het er in zijn documentaire constant over hoe hij op zijn 27ste niet meer wilde leven. Ik heb ervoor gezorgd dat hij zijn 28ste verjaardag heeft gehaald", benadrukt Sarah.

Sarah vindt het maar niks dat ze in de docu wordt neergezet als het meisjes "dat het gewoon net niet was". "Terwijl ik denk: zonder mij was je nog verder de afgrond ingegaan", aldus een misnoegde Sarah van Soelen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.