Sarah Salah, ex van André Hazes, doet haar boekje open over trouwplannen
COS

André Hazes verscheen vorige maand plots met een nieuwe dame aan zijn zij. Het ging om de Marokkaans-Egyptische Sarah Salah uit Amsterdam.

In tegenstelling tot bij zijn andere ex, Sarah van Soelen, werd Sarah Salah niet aan het publiek voorgesteld als de nieuwe mevrouw André Hazes. Tijd om Sarah aan de wereld voor te stellen, was er ook niet echt. Na amper enkele weken samen, was de relatie alweer voorbij.

Dat bevestigt ook Sarah nu ook zelf bij Shownieuws. "We waren heel verliefd", zegt Sarah. Zo verliefd dat ze het zelfs al over trouwen hadden. Sarah vertelde André dat ze graag in december ten huwelijk gevraagd wou worden.

Yvonne Coldeweijer vertelde dat André om Sarahs hand zou gevraagd hebben. Dat klopt enigszins. "André belde mijn moeder om te zeggen dat hij naar haar toe zou komen om mijn hand te vragen."

Naast trouwen hadden André en Sarah het ook over samenwonen. "We waren al samen naar huizen aan het kijken. Het huis wat hij nu heeft gekocht in Wilnis, had hij ook al naar mij doorgestuurd als optie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.