Samantha Steenwijk met de grond gelijk gemaakt: "Je bent te ver gegaan nu!"
COS
Samantha Steenwijk met de grond gelijk gemaakt: "Je bent te ver gegaan nu!"
Foto: Play4

Samantha Steenwijk deed deze week schrikken op sociale media. Een cryptische boodschap deed vermoeden dat haar relatie voorbij was.

"Ik heb dit vaker meegemaakt. Ben het zat om nog te gissen. Ik ben niet eens meer kwaad. Ik kies nu voor mezelf. En ik kom hier sterker uit. Er is niks meer wat je zeggen kan", lazen we op Instagram. Het leek tot een breuk te zijn gekomen tussen Samantha Steenwijk en echtgenote Daisy.

Daar blijkt echter niets van aan. De tekst kwam uit het nieuwe nummer van Samantha dat volgende week uitkomt: 'Breek m'n hart'. Veel fans spreken van een "briljante pr-stunt". Anderen zijn dan weer helemaal niet te spreken over de stunt van Samantha.

"Had gewoon medelijden met je. Ik dacht: zielig voor de tweede keer, wat zal ze een verdriet hebben. Nee gewoon aandacht om te cashen", klinkt het misnoegd. "Sorry, je bent te ver gegaan nu! Zo misselijk, zo niet-verkoopbaar! Jammer, maar ach, alles voor 't geld. Gatver."

"Zo slecht om via juicekanalen aandacht te vragen, terwijl je loopt te janken als het je niet uitkomt. Jammer dit, je zakt diep bij velen nu." En: "Altijd janken als je bij de juicekanalen word aangepakt. En ze dan zelf opzoeken als je een nieuwe single moet promoten. Zielig verhaal."

https://www.instagram.com/reel/Cow4wnBI7Og/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.