Roxeanne Hazes houdt zich niet langer in tegenover moeder Rachel Hazes
COS

Twee jaar nadat Roxeanne Hazes haar laatste single uitbracht, verschijnt vrijdag 'Geen Sorry'. Het nummer betekent veel voor de zangeres. Ze vertelt erover op haar sociale media.

"Ik merk dat ik op een punt ben in mijn leven dat ik vooruit wil kijken", steekt Roxeanne Hazes van wal op Instagram. "Volgend jaar word ik dertig en ik besefte dat ik de afgelopen tien jaar in te veel negativiteit en shit heb gezeten. Ik heb mezelf echt voorgenomen om dat in mijn dertiger jaren anders te gaan doen."

"Het idee om 'Geen Sorry' te schrijven ontstond doordat ik voor mezelf en anderen inzichtelijk wilde maken wat gaslighting betekent. Hoe iemand de waarheid verdraait om de ander aan zichzelf te laten twijfelen. Iets wat iedereen wel eens meegemaakt heeft, maar toch moeilijk te herkennen is."

Volgens fans gaat het lied duidelijk over Rachel Hazes. Dat bevestigt of ontkent Roxeanne niet, maar ze wil wel iets benadrukken: "Dit is geen afrekening of boos liedje. Integendeel, het staat voor het afsluiten van die situatie, dergelijke patronen herkennen en daar hopelijk anderen mee helpen."

https://www.instagram.com/p/Cj0Ni-tsBlJ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/reel/Cjs6ColPeRQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.