Roxeanne Hazes heel duidelijk over rechtszaak Rachel Hazes: "Zou haar in diskrediet brengen"
COS
Roxeanne Hazes heel duidelijk over rechtszaak Rachel Hazes: "Zou haar in diskrediet brengen"
Foto: Instagram @roxeannehazes

De rechter heeft een besluit genomen over de rechtszaak van Rachel Hazes. Rachel vindt dat haar belangen niet goed zijn behartigd nadat ze in 2016 een inzinking kreeg en enkele mensen bepaalde volmachten had gegeven.

Donderdagochtend heeft de rechter besloten er enkele getuigen gehoord mogen worden over de betaling van een factuur van 24.000 euro voor een coachingprogramma. Op Instagram Stories reageert Roxeanne Hazes op het besluit, ondanks dat ze zich had voorgenomen niets te delen.

"Vandaag heeft de rechtbank Amsterdam acht van de negen verzoeken afgewezen. Enkel op het punt van het coachingstraject van één van de gevolmachtigden wordt een toelichting gevraagd. Ik ben hier erg blij mee, omdat hier duidelijk zal worden waarom dit traject zo belangrijk was", schrijft Roxeanne.

"Wel is het pijnlijk dat op het punt van mentale gezondheid en het zoeken naar hulp door een goede vriendin in nood, nu vragen gesteld worden", vervolgt Roxeanne. "Ik ben er heel trots op dat ze hierover wil getuigen, want weet uit eigen ervaring hoe persoonlijk en verdrietig dit is."

Eerder gaf Roxeanne al aan geen verklaring te zullen afleggen in de rechtbank. "Als ik als getuige in deze zaak gehoord zou worden, zou dat betekenen dat ik mijn moeder in diskrediet breng, want datgene wat ik zal getuigen zal alleen maar verder afbreuk doen aan de reputatie van mijn moeder. Dat doe ik niet", legt ze uit. Roxeanne beroept zich op het verschoningsrecht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.