Roxeanne Hazes breekt regels van 'Beste Zangers': "Niet de bedoeling"
LHX
Roxeanne Hazes breekt regels van 'Beste Zangers': "Niet de bedoeling"
Foto: Instagram @roxeannehazes

Dit jaar neemt onder andere Roxeanne Hazes deel aan 'Beste Zangers', het Nederlandse equivalent van 'Liefde Voor Muziek'. Daar hing voor haar wel een belangrijke voorwaarde aan vast.

Bijna had Roxeanne Hazes niet deelgenomen aan 'Beste Zangers', maar na een goed gesprek met de makers werd er dan toch een oplossing gevonden: haar vriend Erik Zwennes mocht ook mee. Zonder hem wilde ze namelijk niet vertrekken.

"Ik heb mijn hele leven al last van een heel heftige vorm van heimwee", verklaart ze aan RTL Boulevard. "Dat is gecreëerd in mijn jeugd. Er zijn bepaalde trauma's die daarvoor hebben gezorgd."

Ze begrijpt wel dat de makers liever niet hadden dat ze iemand zou meenemen. "Dat is in eerste instantie niet de bedoeling, want je gaat natuurlijk heel intensief met elkaar om", klinkt het.

Hoewel Erik dus meegaat, moet hun zoontje Fender wel thuisblijven. Voor hem is het geen probleem, hij heeft het goed bij zijn grootouders, maar Roxeanne vond het toch wat lastig. "Het is onze eerste reis zonder die kleine", zegt ze. 

Gelukkig kwam ze erachter dat het eigenlijk wel eens fijn was om zonder haar kind op reis te zijn. "Ik vind het heerlijk om mama te zijn, maar om af en toe weer even jong te zijn en te genieten, dat had ik ook wel een beetje verdiend", vindt ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.