Rob de Nijs bewusteloos aangetroffen door echtgenote: "Ik heb meteen 112 gebeld"

door: COS
Rob de Nijs
Afbeelding bron: Photonews

Rob de Nijs was hard aan het werk om op 10 april na een carrière van 62 jaar afscheid te nemen van zijn fans. Vorige week werd de zanger echt opgenomen in het ziekenhuis. Intussen sterkt hij aan in een revalidatiecentrum.

Het was Henriëtte, de echtgenote van Rob De Nijs, die de zanger vorige week nagenoeg bewusteloos aantrof. "De schrik sloeg me om het hart. Rob zat wezenloos en onderuitgezakt in zijn stoel", zegt Henriëtte in Privé.

Volgens Henriëtte zag Rob lijkbleek en kon hij moeilijk uit zijn woorden komen. Ze wist niet wat er aan de hand was, maar dat er iets flink mis was, realiseerde ze zich meteen.

"Er spookte van alles door mijn hoofd en je denkt op zo'n moment ook meteen aan het ergste. Ik liet geen tijd verloren gaan. Ik heb meteen 112 gebeld", benadrukt ze in het weekblad.

In het ziekenhuis werd vastgesteld dat Rob het coronavirus had opgelopen. Gelukkig is Rob nu aan de beterhand en wordt er al druk overlegd over een nieuwe datum voor zijn afscheidsconcert in de Ziggo Dome in Amsterdam.