Rachel Hazes over nieuwe relatie met Klaas Otto: "Zie dat toch een beetje als verraad"
COS
Rachel Hazes over nieuwe relatie met Klaas Otto: "Zie dat toch een beetje als verraad"
Foto: Instagram @rachelhazes

Rachel Hazes heeft een nieuwe vriend. Haar relatie met Klaas Otto maakte ze deze maand officieel met een Instagramfoto waarop ze elkaar zoenen.

In een exclusief interview met Andries Jelle de Jong voor Nieuwe Revu verschijnen Rachel Hazes en haar vriend Klaas Otto voor het eerst samen voor de camera. Wat blijkt, Rachel en Klaas hebben elkaar jaren geleden al ontmoet en sinds kort groeide hun vriendschap uit tot een romantische relatie.

Rachel is "stapel" op Klaas. "Hij is een heel leuke man, heel lieve man. Ik heb het echt getroffen met hem. We hebben het heel fijn samen. Het is een man die echt uit het leven komt en die wel wat te vertellen heeft", vertelt Rachel.

Klaas is eigenlijk op het perfecte moment haar leven ingewandeld. "Nu ga ik een beetje een rustige periode in, omdat ik alle mooie projecten nu heb afgerond. Dus ik denk dat Klaas wel op het goeie moment in m'n leven is gekomen."

"Het klinkt zo raar, maar als ik een hele dag met André bezig ben, dan vind ik het heel moeilijk om een man in m'n leven toe te laten. Ik zie dat toch een beetje als verraad. Dus ik denk dat nu het goeie moment is dat Klaas in m'n leven is", besluit Rachel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.