Rachel Hazes lokt André Hazes uit zijn tent: "Om te laten zien dat zij nog steeds de controle heeft"
COS
Rachel Hazes lokt André Hazes uit zijn tent: "Om te laten zien dat zij nog steeds de controle heeft"
Foto: Instagram @rachelhazes

De afgelopen twee weekend werd er een feestje gebouwd in de Amsterdamse Ziggo Dome. Hazes-fans woonden er de elfde editie van 'Holland Zingt Hazes' bij.

Rachel Hazes heeft enorm genoten van de twee Hazes-weekends. Ze was ook heel trots op haar zoon André Hazes die zijn comeback maakte tijdens 'Holland Zingt Hazes'. "Zoveel respect hoe hij daar stond, ga het maar eens doen als je eigenlijk anders gewend bent", schrijft ze op Instagram.

"Zijn comeback maken na toch best wel een lange tijd en dan helemaal nuchter. Maar ik blijf ook zeggen dat hij geen beter publiek had kunnen wensen, want jullie als harde kern Hazes-fans hadden hem geen warmer welkom kunnen geven", klinkt het.

Wie er ook in dat publiek stond, was Anne Rose Zonneveld. Ze doet administratieve klusjes voor Rachel, maar kennen we vooral ook als een van Andrés exen. André en Anne Rose hadden een kortstondige relatie na de breuk met Sarah van Soelen.

Natuurlijk ging Rachel graag met Anne Rose op de foto. Best opvallend nu André 'de vorm' weer heeft gevonden bij Monique Westenberg. "Rachel zoekt altijd exen van André om mee op te foto te gaan, om te laten zien dat zij nog steeds de controle heeft", aldus Yvonne Coldeweijer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.