Rachel Hazes heeft opvallende boodschap voor André Hazes: "Hebben met z'n allen jou willen helpen"
COS
Rachel Hazes heeft opvallende boodschap voor André Hazes: "Hebben met z'n allen jou willen helpen"
Foto: Instagram @rachelhazes

André Hazes vertoeft na zijn gezinsvakantie met Monique Westenberg en zoontje Dré nog steeds in de Verenigde Staten. Op Instagram toont de zanger zich dankbaar

André Hazes vertelt op Instagram dat hij dankbaar is. Dankbaar dat hij elke dag gezond mag opstaan en niet meer verlangt naar de dingen die zijn leven kapot probeerden te maken. Dankbaar dat hij de kracht heel om het vol te houden.

"Doordat je je zo voelt, kan niks je van dit pad halen. Ik ben dankbaar dat ik herinneringen kan maken met de mensen van wie ik houd", zegt André bij foto's van zijn reis. Moeder Rachel Hazes laat een reactie achter.

"Jeetje Dré, wat moet jij toch enorm trots zijn op jezelf. Niet alleen jouw vader is trots op jou, maar ook de mensen die zielsveel van jou houden. Je weet het, Dré, je hoeft het niet alleen te doen en ik ben tot de dag van vandaag dankbaar dat jij mij belde dat jij hulp nodig had."

"We hebben met z'n allen jou willen helpen waar we konden en dat is tot de dag van vandaag gelukt. Hele dikke kus van jouw trotse moeder", aldus Rachel Hazes. Een (publieke) reactie van André kwam er niet.

https://www.instagram.com/p/CsM3Ax2PHtf/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.