Rachel Hazes diep geraakt: "Kotsmisselijk van geweest"
LHX
Rachel Hazes diep geraakt: "Kotsmisselijk van geweest"
Foto: VTM

In 'BN'ers in het ziekenhuis: leren van helden' werkte onder meer Rachel Hazes een tijdje in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. Het was voor haar een heftige ervaring. 

Op Instagram deelt Rachel Hazes enkele filmpjes waarin we zien hoe ze patiënt Frans ontmoet. Hij heeft prostaatkanker die is uitgezaaid naar zijn botten. Hij is uitbehandeld en heeft niet lang meer te leven.

"Ik vond het heel moeilijk allemaal om te doen en vooral om al het leed aan te horen", blikt Rachel terug op haar ervaring. "Kotsmisselijk ben ik er soms van geweest."

Ze is blij dat ze de laatste wens van Frans mee heeft kunnen vervullen en dat ze nog steeds veel contact hebben. "Want jeetje, Frans, wat ben jij een leuke, lieve, dappere man."

Ze benadrukt dat ze, ondanks al het verdriet dankbaar is voor de bijzondere ervaring. "Mijn dank gaat uit naar Het Groene Hart ziekenhuis en alle artsen en verzorgers. Ik besef wel degelijk dat jullie zwaar ondergewaardeerd worden en dat jullie werkdruk heel vaak onderschat wordt."

https://www.instagram.com/p/CeQ0yEnot3x/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.