Rachel Hazes daagt Roxeanne Hazes voor de rechter: "Schandalig je dochter hierbij te betrekken"
COS
Rachel Hazes daagt Roxeanne Hazes voor de rechter: "Schandalig je dochter hierbij te betrekken"
Foto: VTM

Rachel Hazes heeft al een lange tijd geen contact meer met haar dochter Roxeanne Hazes. Binnenkort zullen Rachel en Roxeanne elkaar wel treffen.

Yvonne Coldeweijer vernam van een spion bij de rechtbank dat er op 26 april een rechtszaak zal plaatsvinden. De verzoekers zijn 'R. van Galen/Melvin Producties', de verweerders 'R. Hazes' en nog twee anderen.

Rachel daagt dus haar eigen dochter voor de rechter. Even was niet duidelijk wat de reden voor de rechtszaak is, maar Ditjes en Datjes lijkt dat nu wel te weten.

"Het lijkt erop dat het verzoek om verhoor van getuigen te maken heeft met de rechtszaak tegen Marieke, voormalig beste vriendin van Rachel", legt Yvonne uit op Instagram Stories. Er wordt van Roxeanne gevraagd om te getuigen tegen Marieke.

Het was Roxeanne die enkele jaren geleden een handtekening zette bij een omstreden huurcontract. "Schandalig om je beste vriendin aan te klagen, die voor je heeft gezorgd na je zelfmoordpoging en ook nog je eigen dochter erbij te betrekken!", aldus Yvonne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.