Rachel Hazes bijt van zich af na beschuldiging Yvonne Coldeweijer: "Dacht dat we alle leugens wel hadden gehad"
COS
Rachel Hazes bijt van zich af na beschuldiging Yvonne Coldeweijer: "Dacht dat we alle leugens wel hadden gehad"
Foto: VTM

Yvonne Coldeweijer heeft zopas een straffe uitspraak gedaan. De roddelkoningin beweert dat André Hazes het contact met zijn moeder verbroken heeft.

Yvonne Coldeweijer kreeg deze week een brief in de bus. Het zou de brief zijn die André Hazes voorlas toen hij het uitmaakte met Sarah van Soelen. Volgens spionnen weet André dat zijn moeder Rachel Hazes de brief gestuurd heeft en besloot hij vervolgens het contact te verbreken.

Rachel laat met een statement op Instagram nu van zich horen. "Jeetje, ik dacht dat we nu alle leugens wel hadden gehad, maar het kan schijnbaar altijd erger! Ik word nu ineens weer beschuldigd dat ik een brief naar Yvonne Coldeweijer gestuurd zou hebben", schrijft ze.

"Echt een heel zware beschuldiging, terwijl alles wat zij te melden heeft over mij totaal niet klopt. Wat zou de reden zijn om een brief naar haar te sturen over privézaken van mijn zoon? Ik zal als moeder niet alleen altijd achter mijn zoon staan, maar ook voor en naast hem, van een relatiebreuk is daarom ook geen sprake."

Ze richt zich ook tot Yvonne zelf. "Je haat naar de familie Hazes en vooral naar mij begint echt lachwekkend te worden", klinkt het. "Ondanks dat jij dagelijks met al deze haat en frustratie moet leven om zo je centjes te kunnen verdienen en ik eigenlijk een beetje medelijden heb met jou, wens ik je verder toch een gelukkig leven toe."

https://www.instagram.com/p/ClYYG0LoViG/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.