Rachel Hazes 'betrapt' na pijnlijke opmerkingen van Roxeanne Hazes

door: COS
Roxeanne Hazes
Afbeelding bron: Instagram @roxeannehazes

Rachel Hazes en Roxeanne Hazes hebben al jaren geen contact meer. Roxeanne wil zo vooral haar zoontje Fender beschermen.

"Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid", vertelde Roxeanne Hazes in de podcast 'Effe Relativeren'. "Dat kan ik me niet permitteren en dat kan ik zeker m'n kind niet aandoen."

"Tot hier en niet verder. Ik ga het anders doen. Ik ga wél luisteren. Ik ga wel, in ieder geval proberen, hem de persoon te laten zijn die hij graag wil zijn", vervolgde de zangeres. De uitspraak lokt een opvallende reactie uit van een 'anonieme' Instagramgebruiker.

"Nu weten wij het onderhand wel dat je een groot trauma hebt overgehouden in jouw jeugd", klinkt het. Nooit heb je erover gepraat en nu je niet meer bij je moeder komt moet iedereen dat weten. Krijg je straks ook een trauma als er ooit de erfenis moet worden verdeeld."

Yvonne Coldeweijer reageert: "Okay Rachel". De juicekoningin is ervan overtuigd dat Rachel achter het anonieme account zit. Daar werd Rachel in het verleden ook al van verdacht. Toen ging het vooral om accounts die Monique Westenberg in een slecht daglicht plaatsten.

Is deze reactie van Rachel Hazes?
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne