Pijnlijk voor Marco Borsato op verjaardag: "Die kans is heel klein"
COS

Het najaar is telkens het ene feest na het andere voor de familie Borsato. Op 21 december was het Marco Borsato zelf die zijn verjaardag mocht vieren.

Marco Borsato is op 21 december 56 jaar geworden. Voor hem zal het allemaal heel dubbel geweest zijn. Echt reden om te vieren had hij het afgelopen jaar niet. Het onderzoek naar zijn vermeend grensoverschrijdend gedrag loopt namelijk nog.

Zijn verjaardag zal Marco waarschijnlijk wel gevierd hebben. "Hij heeft heel goede vrienden om zich heen, in Alkmaar. Niet voor niets is hij na de scheiding teruggegaan naar waar hij opgegroeid is. Daar heeft hij een hechte vriendenclub om zich heen", vertelt Evert Santegoeds in 'Strikt Privé'.

Of Leontine Ruiters ook bij de festiviteiten was? "Ze zullen zeker appen of in ieder geval bellen. Ik denk niet dat ik een fotograaf in de kou ga zetten om te kijken of Leontine daar voorbij komt, want die kans ik eigenlijk heel klein", besluit Evert.

"Laten we voor hem hopen dat er volgend jaar rond deze tijd meer duidelijkheid is en dat hij weet waar aan toe is. En dat het publiek ook kan bepalen: blijven we fan of vinden we dat hij straf verdient. Dat zal in 2023 een van de grote showbizzgebeurtenissen worden", voorspelt de Privé-hoofdredacteur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.