Peter Gillis neemt drastische maatregelen na beschuldigingen van mishandeling
LHX
Peter Gillis neemt drastische maatregelen na beschuldigingen van mishandeling
Foto: Instagram @petergillisoostappen

'Massa is kassa!'-ster Peter Gillis wordt ervan beschuldigd zijn vriendin Nicol Kremers te hebben mishandeld. De feiten zouden hebben plaatsgevonden tijdens de nacht van 29 mei.

Toen het nieuws over de mishandeling van Nicol aan het licht kwam, ontkenden zowel zij als Peter Gillis meteen. Tijdens de rechtszaak op 12 augustus gaf het Openbaar Ministerie echter bijzonder gedetailleerde informatie prijs over de mishandeling.

Peter zou zijn vriendin in haar rug en haar neus hebben gebeten, tegen de muur hebben geduwd, in haar borsten geknepen en aan haar oor, haren en armen getrokken hebben. Door de constante negatieve berichtgeving heeft de realityster besloten om drastische maatregelen te nemen.

Hij zal zich laten bijstaan door reputatiemanager Martin van Putten, in de hoop het tij te keren. Van Putten is geen onbesproken naam. Hij nam vorig jaar nog initiatief tot een anonieme campagne op Mark Rutte, waarbij hij allerlei persoonlijke aanvallen - onder andere over zijn seksualiteit - op hem deed.

Meer nieuws

Meer nieuws

.