Oude wonde doet Maxime Meiland nog altijd enorm veel pijn: “Ze heeft het tot twee keer toe gedaan”
PMN
Oude wonde doet Maxime Meiland nog altijd enorm veel pijn: “Ze heeft het tot twee keer toe gedaan”
Foto: Instagram @maximemeiland

Lize Korpershoek, de vriendin van Tim Hofman, deed een opmerkelijke onthulling in haar column in Flair. Daar kreeg ze reactie op van Maxime Meiland.

Lize Korpershoek schrijft in haar column in Flair dat ze in 2012 een abortus liet uitvoeren. “Sorry, ik ben er nog niet klaar voor, ooit wel, maar nu nog niet.”

Uitspraken die bij Maxime Meiland niet goed zijn gevallen. “Nu even niet. Kan je later terugkomen”, reageert ze op haar Instagram Stories. “Truttigheid ten top. Het is geen pop!”

Showbizzwatcher Anouk Smulders vindt het een pittige discussie. “We weten natuurlijk het verleden van Maxime. Zij heeft op haar 21ste een dochtertje gekregen”, citeert Mediacourant haar bij Shownieuws. 

“Dat is toen niet heel fijn gegaan met haar partner. Ze is zélf twee keer in een abortuskliniek geweest, maar heeft ervoor gekozen om het kindje toch te laten komen, wat Claire is nu.”

“Ik moet zeggen, heel eerlijk, dat toen ik de kop zag, ik ook dacht van: ‘wow, dit is echt wel heel pittig’, maar als je de column leest – en dat is waar het soms denk ik ook een beetje misgaat – dan vind ik het enorm kwetsbaar.”

“Ik moet zeggen dat ik mijn mening ook moest bijstellen toen ik het hele artikel had gelezen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.