Opnieuw zware tegenslag voor Leontine Ruiters na pijnlijke breuk met Marco Borsato
COS

Het leek erop dat Leontine Ruiters na de breuk weer een mooie Valentijnsdag tegemoet ging. Ze stelde ons maanden geleden immers voor aan haar nieuwe vriend John Huiberts.

Nu beweert Yvonne Coldeweijer dat Leontine Ruiters en John Huiberts niet langer een koppel vormen. Yvonne betichtte John ervan relaties met verschillende vrouwen tegelijk te hebben. "Nu is de liefde tussen Leo en deze John ineens bekoeld... Wat is hier gebeurd? Is Leo ergens achtergekomen?"

"Volgens een spion is John helemaal niet gedumpt door Leo. Volgens zijn omgeving heeft hij haar gedumpt. Hij vertelt aan iedereen dat hij Leo maar een luie meid vindt. Hij vond haar wel lief, maar vond haar wat zwaar op de hand, aldus de betrouwbare spion. John is zelf totaal niet serieus en had haar niet zoveel mee."

"John leeft een actief leven en staat vroeg op. Leo is meer een uitslaper en voert niet veel uit op een dag. Dit inspireerde hem niet echt en vond haar wat inhoudsloos", vertelt Yvonne Coldeweijer op basis van een getuigenis van een spion op Instagram Stories.

"John was dus na een paar maanden weer uitgekeken op Leo en begon weer om zich heen te loeren naar ander vrouwelijk schoon. Toen heeft hij haar ingeruild en is nu schijnbaar alweer samen met zijn ex. Ik ben benieuwd of de kant van John wel het echte verhaal is, maar de spion denkt van wel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.