Nieuws over André Hazes en Monique Westenberg doet monden openvallen: "Schokkend"
LHX
Nieuws over André Hazes en Monique Westenberg doet monden openvallen: "Schokkend"
Foto: Instagram @andrehazes

Sinds het uitkomen van de documentairereeks over André Hazes zijn hij en Monique Westenberg weer naar elkaar toegegroeid. De zanger was de afgelopen maanden regelmatig te zien op Moniques sociale media.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer had altijd haar twijfels over de hereniging van André Hazes en Monique Westenberg. Volgens haar deed André het louter omdat hij dacht dat Nederland hem enkel een comeback zou gunnen als hij terug naar Monique zou gaan.

Het lijkt erop dat ze (alweer) gelijk heeft. Ze laat immers weten dat André haar weer gedumpt heeft. "Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Monique", klinkt het in Yvonnes Instagramverhaal.

De reden? "Nu hij weer in de studio is gedoken met nieuwe schrijvers, heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen over zijn comeback en heeft hij haar dus niet meer nodig."

Of er een ander in het spel is, weet Yvonne niet, maar het is zeker mogelijk. Haar spionnen hebben hem afgelopen weekend immers nog zien facetimen met een Spaanse barvrouw. "Ik sta nergens meer van te kijken, maar vind het toch weer schokkend...", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.