Is Nicol vreemdgegaan met deze 'Big Brother'-deelnemer? Peter Gillis reageert op geruchten
COS
Is Nicol vreemdgegaan met deze 'Big Brother'-deelnemer? Peter Gillis reageert op geruchten
Foto: Instagram @petergillisoostappen

Peter Gillis (60) en zijn partner Nicol Kremers (31) bevinden zich momenteel in Spanje. Ze ontkomen er even aan alle aandacht in Nederland.

De afgelopen weken deden er op de gekende juicekanalen verschillende geruchten de ronde over Nicol. Zo zou ze iets hebben met Ferry de Lits, een zanger uit Eindhoven. Ook met Leroy de Rouw, bekend van 'Big Brother', zou Nicol vreemdgegaan zijn.

In Privé reageert Peter Gillis op de geruchten. "Ik haal mijn schouders ervoor op, Nicol heeft er meer moeite mee", geeft Peter toe. "Wat ik wel heel treurig vind, is dat die juicekanalen zomaar wat kunnen schrijven zonder hoor en wederhoor."

"Als iets klopt, dan klopt er iets, maar je moet geen lulkoek verkopen", vindt Peter. "Ik weet zelf hoe de knikkers thuis rollen. Als ik zou willen, kan ik honderden vrouwen kussen en Nicol mannen, maar dat doen we niet."

Het gerucht over Ferry de Lits drukt hij ook de kop in. "Hij is een jongen die zo nu en dan op mijn vakantieparken zingt. Ik weet niet wie het de wereld in brengt, maar het verhaal is absoluut onzin", aldus Peter. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.