Nicol Kremers wil wat kwijt over vermeende 'mishandeling' door Peter Gillis
COS
Nicol Kremers wil wat kwijt over vermeende 'mishandeling' door Peter Gillis
Foto: Instagram @petergillisoostappen

Eind mei heeft er op Park Prinsenmeer, waarvan Peter Gillis eigenaar is, een mishandeling plaatsgevonden. Er wordt beweerd dat Peter zijn vriendin Nicol Kremers geslagen heeft.

"Momenteel is er weer veel media-aandacht over ons. Daar kunnen we duidelijk over zijn... er klopt helemaal niets van. Code Rood dus!", klonk het meteen na de geruchten over mishandeling bij Peter Gillis en Nicol Kremers.

Op 12 augustus zal de zaak voorkomen en zal duidelijk worden of het koppel iets met het incident te maken heeft of niet. In de tussentijd blijven Peter en Nicol ontkennen dat er iets gebeurd is.

Wanneer Privé aan Nicol vraagt of ze geslagen is door Peter, antwoordt ze vrolijk. "Het is echt onzin. Ik ben helemaal niet geslagen. Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken", zegt Nicol.

"Er is helemaal niets gebeurd. Zet dat maar in de Privé. We sturen wel een paar foto's hoe fijn we het in Italië hebben", aldus Nicol. Peter deelde op Instagram alvast enkele vakantiekiekjes om te benadrukken dat alles goed zit.

https://www.instagram.com/p/CghKs3Sjs1D/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.