Nicol Kremers keihard aangepakt door bekend gezicht: "Mijn huis kom je echt nooit in"
LHX
Nicol Kremers keihard aangepakt door bekend gezicht: "Mijn huis kom je echt nooit in"
Foto: Instagram @petergillisoostappen

Vorige maand werd bekend dat Peter Gillis en Nicol Kremers niet meer samen zijn. Het lijkt erop dat Nicol sinds de breuk wel wat geld kan gebruiken, want ze is een account op OnlyFans gestart.

Op OnlyFans deelt Nicol Kremer tegen betaling pikante beelden van zichzelf. "Na een bewogen periode is dit het juiste moment om een nieuw avontuur te starten", schrijft ze.

Niet iedereen is even enthousiast over het nieuws. Zo komt er felle kritiek van zangeres Hanny, die onder meer bekend is van het nummer 'Maar vanavond heb ik hoofdpijn'. Zij zegt tegen Shownieuws dat haar zoon met Nicol aan het daten is. Daar is ze absoluut niet mee opgezet.

"Klasse kun je niet kopen! Helaas voor je! Zelfs niet met je screenbuddy! Get a life, woman! Richt je op het spoor van ellende achter je!", reageert ze op sociale media op Nicols OnlyFans-avontuur.

"Sla die lelijke nagels niet in elke kerel die je tegenkomt!", vervolgt ze. "Ga normaal werken voor je geld! Zoek je eigen huis! Wees eerst een moeder voor je eigen kinderen voor je MIJN kleinkinderen bonuskinderen noemt!"

"Mijn huis kom je echt nooit in. En de rest van mijn familie zal ik tegen jou beschermen!", klinkt het woest.

Meer nieuws

Meer nieuws

.