Nick Schilder zet de puntjes op de i over 'ruzie' met Simon Keizer na aankondiging einde Nick & Simon
COS
Nick Schilder zet de puntjes op de i over 'ruzie' met Simon Keizer na aankondiging einde Nick & Simon
Foto: Instagram @nickschilder/@simonkeizer

Op 10 april stoppen Nick Schilder en Simon Keizer als muzikaal duo Nick & Simon. Ze zullen blijven samenwerken voor tv, maar gaan muzikaal alleen verder.

Juicekanalen beweren dat Nick Schilder niet meer geassocieerd wil worden met Simon Keizer omwille van de verhalen die de ronde doen over zijn privéleven. Aan Eva Jinek vertelde Nick of die verhalen een rol hebben gespeeld in de beslissing om te stoppen.

"Nul. En ook het feit dat we ruzie hebben, is niet waar. Dat is gewoonweg niet waar", klinkt het resoluut bij Nick. "Enerzijds begrijp ik wel wat er nu gebeurt. De media doen in een bepaald opzicht hun werk. Er gebeurt iets en er wordt even niets gezegd, dus dan dien je daar een verhaal van te maken."

"Ik snap wel dat dat gebeurt. Maar dat is niet zo. We zijn in interviews altijd open geweest over het feit dat we bewust af en toe afstand van elkaar nemen", merkt Nick op. De zanger benadrukt dat ze twee individuen zijn. "Dat is kennelijk ook een shock soms voor mensen."

"Het was even zo dat ik dacht: jij hebt toch geen ruzie met mij? En ik ook niet met jou? Nee? Oké, top! Dat ik het even wilde dubbelchecken. Door alle verhalen", aldus Nick Schilder bij 'Jinek'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.