Nadège erg aangedaan door Erica Meiland: "De tranen schoten in mijn ogen"
COS
Nadège erg aangedaan door Erica Meiland: "De tranen schoten in mijn ogen"
Foto: Play5

Erica Meiland heeft goed nieuws gekregen: ze is verkozen in de gemeenteraad in Noordwijk. Anderzijds kwam er deze week ook slecht nieuws.

In Privé vertelde Nadège Coffinet, de voormalige huishoudster van de Meilandjes in 'Chateau Meiland', dat ze ziek is. De dame, die in Frankrijk woont, blijkt aan darmkanker te lijden.

Erica Meiland vernam het nieuws en zocht meteen contact op met Nadège. Ze stuurde haar een berichtje. "Ze reageerde heel snel. Ze heeft goede en slechte dagen, maar ze weten nog niet hoe ernstig het is", zegt Erica bij RTL Boulevard.

"Ik heb wel het idee dat het ernstig is, want ze krijgt meteen chemo en volgens mij ook bestraling", vervolgt Erica. "Ik vind het zo sneu. Het is wel een beetje een treurig leven", besluit Erica.

Nadège was erg geraakt toen ze Erica's naam op haar gsm zag verschijnen. "Ze stak mij een hart onder de riem en schreef dat ik sterk moest zijn. De tranen schoten in mijn ogen. Zo lief dat ze dit doet, het raakt mij echt. Hierdoor heb ik het gevoel er niet alleen voor te staan", zegt Nadège in Privé.

Meer nieuws

Meer nieuws

.