Nadat ze rechtszaak aanspande tegen Rachel Hazes: 'Toen is er iets geknakt bij Roxeanne Hazes'
COS
Nadat ze rechtszaak aanspande tegen Rachel Hazes: 'Toen is er iets geknakt bij Roxeanne Hazes'
Foto: Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes en moeder Rachel Hazes bereikten vorige maand een pijnlijk dieptepunt in hun verzuurde relatie. Roxeanne spande een rechtszaak aan tegen haar moeder.

Het contact tussen Roxeanne Hazes en Rachel Hazes was al langere tijd zoek. Maar waar is het echt misgelopen? Wat deed Roxeanne besluiten om samen met voormalig testamentair bewindvoerder van André Hazes senior.

Luuk Ikink en Aran Bade van RTL Boulevard denken het exacte moment te kennen. "Aran denkt dat er op 23 juni 2021 iets knapte bij Roxeanne", schrijft Mediacourant. Op die dag werd Rachel door RTL Boulevard geïnterviewd bij een om haar nieuwe lijn met Hazes-spullen bij Lidl te promoten. 

Het ging om slippers, vliegers, sokken... met daarop Andrés naam. "Ik denk dat ze daar buiten heeft gestaan met al die spelletjes en Rox thuis zat met Erik en dat ze elkaar aankeken van: dit kán toch eigenlijk niet meer?", citeert Mediacourant Aran.

"Daar is iets geknapt, denk ik", zegt Luuk. "Ik denk het, dat ze daar toen dacht van: ik moet er toch eens achteraan, want ik krijg helemaal geen centen meer, zij staat met die badslippers daar te zwieren, ik wil gewoon weten hoe het zit", aldus Aran.

Meer nieuws

Meer nieuws

.