Na verontrustende ziekenhuisopname van Rob de Nijs: Zoon Robbert grijpt drastisch in
COS
Na verontrustende ziekenhuisopname van Rob de Nijs: Zoon Robbert grijpt drastisch in
Foto: Photonews

Rob de Nijs nam vorig jaar afscheid van zijn publiek. Enkele jaren geleden werd de ziekte van Parkinson bij de zanger vastgesteld. Het maakt het onmogelijk om nog op te treden.

Rob de Nijs moest in april met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. De zanger was thuis onwel geworden. Echtgenote Henriëtte moest zelfs mond-op-mondbeademing toedienen. In het ziekenhuis zag het er niet goed uit voor de zanger. Er werden longembolieën vastgesteld.

Pas na enkele dagen kwam er geruststellend nieuws: Rob was aan de beterhand. Na enkele dagen mocht hij het ziekenhuis verlaten. Hij werd naar een revalidatiecentrum gebracht om er aan te sterken. Uiteindelijk was Rob na bijna 100 dagen pas terug thuis. "We zijn weer compleet", klonk het bij Jet op Instagram.

Rob, die intussen al 80 is, is dolgelukkig om weer thuis te zijn bij Jet en hun 11-jarige zoon Julius. De zanger heeft volgens het Nederlandse Story nu een opvallend doel voor zichzelf gesteld: hij wil de bruiloft van zijn oudste zoon Robbert (40) bijwonen.

In februari vroeg Robbert zijn vriendin ten huwelijk. Volgens een insider wil Robbert nu snel in het huwelijksbootje stappen. "Hij wil geen enkel risico nemen", aldus de insider tegen Story.

Met Robs gezondheid gaat het immers niet goed. Zo vertelde zijn echtgenote een tijdje geleden al dat hij niet meer kan stappen; hij kan zich alleen nog in een rolstoel voortbewegen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.