Na schokkende ontdekking: "André Hazes heeft contact met Rachel Hazes definitief verbroken"
COS
Na schokkende ontdekking: "André Hazes heeft contact met Rachel Hazes definitief verbroken"
Foto: Instagram @rachelhazes

Er is een nieuwe ontwikkeling in de Hazes-soap. Yvonne Coldeweijer trekt na het ontvangen van een opvallende brief een schokkende conclusie.

Yvonne Coldeweijer kreeg recent een brief in de bus. Het ging om de brief die André Hazes voorlas toen hij het uitmaakte met Sarah van Soelen. Yvonne dacht eerst dat Sarah die gestuurd had, maar haar volgers waren ervan overtuigd: Rachel Hazes moet die brief gestuurd hebben.

"Nou is er iets aan mijn video of aan de brief waardoor André Hazes honderd procent zeker weet dat Rachel die brief naar mij heeft gestuurd", vertelt Yvonne in een YouTube-video. "Het feit is dat dit voor hem zo'n ontzettende shock is dat hij daarom definitief het contact met Rachel, zijn moeder, heeft verbroken."

"We weten dat André soms wispelturig kan zijn, maar ik heb begrepen van spionnen dat het op dit moment zo lijkt alsof hij echt zo ontzettend kwaad en teleurgesteld is, dat hij het contact heeft verbroken. Het schijnt zelfs dat hij helemaal iets heeft van: ik wil haar gewoon nooit meer zien. Dit had hij nooit verwacht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.