Na comebacknieuws over André Hazes: 'Ook hieraan was hij verslaafd'
COS
Na comebacknieuws over André Hazes: 'Ook hieraan was hij verslaafd'
Foto: Instagram @rachelhazes

André Hazes verbaasde deze week door zijn mediastilte te doorbreken met een bericht op Instagram. Hij kondigde meteen ook zijn muzikale comeback aan.

André Hazes vertelde in zijn bericht over de zware periode die hij achter de rug heeft. Hij merkte ook op dat binnenkort zijn documentaire 'Crossroads' verschijnt op Videoland. "Ik laat mij van mijn kwetsbare kant zien en geloof me dat dit waar was", klinkt het.

Het lijkt erop dat André met die "kwetsbare kant" bedoelt dat hij eerlijk zal zijn over waarom hij in september uit de spotlights verdween. Volgens zijn management was dat omwille van een emotionele burn-out. Maar Yvonne Coldeweijer wist zeker dat het omwille van zijn verslavingsproblematiek was.

"Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen", schrijft André ook zelf in zijn bericht. "Als je het over verslavingen hebt, kun je er aan drie tegelijk denken: drank, drugs en anabolen", citeert Mediacournant Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in 'Strikt Privé'.

"Je kunt hard trainen, maar de snelheid waarmee Dreetje een Michelin-man werd, grenst aan het ongelooflijke. Ik denk dat hij daar nu eerlijk over wordt in die docusoap", aldus Evert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.